Lille, indhegnet fodboldbane

Træningslejr fodbold - De perfekte rammer

Har jeres fodboldhold brug for at få banket det sidste rust af inden sæsonstarten? Lad Tønderhallerne danne rammen om den perfekt tilrettelagte fodboldtræningslejr, hvor I vil være i yderst erfarne hænder.

Besøgt af Brøndby IF, Sønderjyske, FC Sydvest m.fl.

Lad os om alle praktiske gøremål, og brug i stedet tiden på træning og socialt samvær. På den måde er I sikret et fokuseret ophold med højeste serviceniveau, med forplejning, der både er velsmagende, sund, proppet med energikilder og inkluderer overnatning på Danhostel Tønder, som ligger inden for 50 meter af baner og øvrige sportsfaciliteter.

Under opholdet vil I desuden få adgang til flere af vores øvrige faciliteter, som svømmehal med wellnessfaciliteter, motionscentret, beachvolleybaner, tennisbaner og petanquebaner.

Klubber fra den danske Superliga såvel som divisionsklubber har benyttet vores sportscenter og faciliteter til fodboldtræningslejre gennem flere år. Vi er glade og stolte over, at vores faciliteter tiltaler nogle af de dygtigste fodboldinstitutioner i Danmark.

Kontakt os med jeres ønsker, og lad os sammensætte et godt tilbud til jer!
[email protected] | +45 74928830

Derfor skal fodboldtræningslejren foregå hos os

  • Syv fodboldbaner
  • Nyeste generation fodbold-kunstgræsbane
  • Forplejning gennem vores café med fokus på sunde og nærende råvarer
  • Adgang til svømmehal med wellnessfaciliteter
  • Mulighed for anden aktivitet: klatring, squash, padeltennis, fitness, beachvolley, tennis, skydning, mm.
  • Gode overnatningsmuligheder på Danhostel – bare 50 meter fra centret
  • Møde- og undervisningslokaler
  • Kun tre km. til grænsen og tæt på skønne naturområder som Rømø og Nationalpark Vadehavet
  • Fem min. gang til Tønder by med Danmarks hyggeligste gågade, hyggelige caféer og gode shoppingmuligheder
Fodbolde på fodboldbane

Træningslejr fodbold

Har I overvejet en fodboldtræningslejr i Danmark, er I velkomne til at afholde den hos os. Vores kompetente koordinatorer har mange års erfaring med at arrangere fodboldtræningslejre for alt fra Superliga-klubber til lilleput-hold.

Vi koordinerer og tilpasser fodboldtræningslejren lige efter jeres ønsker. Dette gælder både adgange til vores forskellige træningsfaciliteter og menuen i køkkenet. Vores køkkenpersonale er i stand til at time og tilrettelægge jeres måltider, lige som I ønsker dem.

Piger på vej til fodbold

Banerne

Vi tilbyder i alt syv fodboldbaner til afvikling af turneringskampe. BANKPARKEN er FC Sydvests hjemmebane i 2. division og ligger centralt placeret i området.

Herrefodboldkamp - duel

Tag til stævne i forbindelse med jeres træningslejr i fodbold

Hvert år i påsken afvikler Tønder SF-Fodbold HYDRO CUP på Tønderhallernes baner. Det er et stort stævne med over 500 deltagere fra flere forskellige lande. Tønderhallerne servicerer arrangementet, som hvert år giver et pænt økonomisk overskud til Tønder SF-Fodbold og dermed også det lokale fællesskab omkring fodbolden.

Fodboldtræningslejr med træningsmodstandere

Vi er gerne behjælpelige med at skaffe passende træningsmodstandere, hvis I ønsker det under jeres fodboldtræningslejr. Vi har kontakt til en lang række lokale klubber, som har hold i alle aldersgrupper og på alle niveauer.

Pigefodboldkamp - tackling

Overnatning

Vi tilbyder overnatning på Danhostel Tønder i forbindelse med jeres fodboldtræningslejr. Det bliver ikke mere bekvemt end det – med overnatning, opholdsrum og sportsfaciliteter inden for en radius af 100 meter, samt sund og velsmagende forplejning. Ønsker man et billigere ophold til de yngre årgange, kan vi i perioder tilbyde overnatning i sovesale.

Køjesenge
"

Rosende ord fra forhenværende Cheftræner for SønderjyskE ovenpå veloverstået træningslejr

Super træningsophold i Tønder

Vi har de sidste to år afviklet vores træningslejr i Tønder i juli måned. Ud over gode baneforhold og super forplejning, er personalet servicemindet og venlige. Teambuildingarrangementet, som centret arrangerer, har givet en ekstra dimension og udfordring for spillerne, som har styrket de sociale relationer og holdfællesskabet. Vi kommer igen. Det er helt sikkert.

Jakob Michelsen, Cheftræner, SE Fodbold Jakob Michelsen