Mand, der svømmer crawlsvømning

Tønder Svømmehal – aquafitness, saunagus og m.m.

Elsker du bare at svømme den ene bane efter den anden? Er du vild med at springe fra vippen? Eller nyder du bare gerne varmtvandsbassinet en søndag formiddag? Uanset hvilken type du er, er du velkommen til et besøg i Tønder Svømmehal. Her er alle velkomne til en dukkert eller velfortjent afslapning i vandet.

Et frirum for alle

Uanset om du kommer alene eller sammen med hele familien, om du kommer for at gå til aquafitness med dine veninder eller om du bare gerne vil lære at lave den størst mulige bombe fra 3-meteren, er der plads til dig i Tønder Svømmehal.

Du har mulighed for at træne din banesvømning på vores 25-meters konkurrencebane. Det er også muligt at rutsje med fuld fart ned af vores vandrutsjebaner. Og er du til afslapning og spa, har vi både et varmtvandsbassin, dampbad og en sauna med saunagus.

Medbring familien i sjove, sikre og børnevenlige omgivelser – eller hvad med at udfordre dig selv eller din baby til babysvømning? Som gæst i Tønder Svømmehal får du adgang til et hav af faciliteter og aktiviteter. Vi modtager mange roser for svømmehallens hygiejniske standarder og har desuden gjort vores ypperste for at gøre området tilgængeligt for alle med udstyr til baby og handicaplifte i både omklædningsrum og svømmehal.

Det finder du i Tønder Svømmehal

 • 25 meter bassin med seks konkurrencebaner (dybde 125-385 cm)
 • Varmtvandsbassin (34 grader)
 • Børnebassin med lille rutsjebane (dybde 90-125 cm)
 • Stor vandrutsjebane
 • Klatrevæg placeret over vandet, så du kan springe fra toppen
 • Aquafitness
 • 1-meter vippe
 • 3-meter vippe
 • Dampbad
 • Sauna med saunagus (Saunagus udgår på ubestemt tid pga. energiomkostninger og saunaen i svømmehallen har kun åbent tirsdag og torsdag, morgen og aften)
 • Udendørs sauna (åben aften og weekender)
 • Udendørs spabad
Svømmekoreografi

Badeudstyr i Tønder Svømmehal

Er du kommet af sted uden dine dykkerbriller, eller har du glemt din babys badebleer, så har vi heldigvis et arsenal af badeudstyr til både salg og låns. Køb et par nye badebukser eller badetøfler, eller lån et sæt badevinger og et mavebælte.

Er du i tvivl, om vi har det, du mangler, er du altid velkommen til at tage fat i os i svømmehallen, så hjælper vi gerne.

Svømmehal med vandrutsjebane

Spørgsmål til svømmehallen

Har du spørgsmål til åbningstider, badeudstyr eller faciliteter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 74 92 88 21. Og har du ris eller ros, tager vi også gerne imod det. Vi bestræber os altid på at være en af de bedste svømmehaller i Sønderjylland, så sig endelig til, hvis der er noget vi kan forbedre.

Saunagus

Der er mulighed for at nyde vores saunagus
tirsdag aften kl. 21.00 og torsdag aften kl. 20.15

 

(OBS! Saunagus udgår på ubestemt tid pga. stigende energipriser)

To mænd i sauna

Baderegler i Tønder Svømmehal

Når du går i bad før og efter badning i svømmehallen, skal det ske uden badetøj. Vask dig grundigt over hele kroppen – også i håret. Vi opfordrer til, at man holder godt øje med sit barn, da det er de voksnes ansvar.

Børnesvømning