Post-its på væg

Kurser & Møder

Lad os danne rammen om jeres næste møde eller kursus. Vi har flere års erfaring med kursusvirksomheder, og vil være behjælpelige med lokalisering af lokaler, opstilling af borde, opkobling af udstyr, forplejning og højt serviceniveau under jeres besøg. Vi supplerer også gerne med ideer til oplevelsespauser eller teambuilding.

Vi matcher dine behov

Find lokalet til dit næste arrangement hos os. Hvis du planlægger et møde, kursus, konference eller lignende, så er vi det oplagte valg. På vores vandrehjem har vi to fine lokaler, som kan omdannes til et stort lokale, mens centret råder over hele fem mødelokaler, foruden vores haller med plads til op mod 800.

Tag kontakt til os og lad os sammensætte en passende løsning:
+45 74 92 88 30 | [email protected]

Nemt og bekvemt

  • Indretning af rummet og opstilling af borde efter ønske
  • WiFi og møde udstyr som whiteboards og projektorer
  • Teambuilding og alternative arrangement, hvor det er muligt at leje svømmehal, idrætshaller, multisale, klatrevæg og meget andet
  • Vi er naturligvis behjælpelige med ruter/ture i området
Solnedgang over vandet

Lokale oplevelser og seværdigheder

Når du besøger os, får du samtidig adgang til noget af landets mest seværdige natur godt krydret med kulturhistorie og gastronomiske oplevelser. Området i og omkring Tønder byder nemlig på alt fra særegne naturfænomener til kulturhistoriske seværdigheder. Vi er egnskendte og kan anbefale og arrangere ture, hvis der ønskes et afbræk i arbejdet.

Læs mere om Oplevelser
Buffet med forskellige madretter

Køkken

Vores køkken tilbereder velsmagende, mættende, sund og alsidig mad. Du kan benytte vores køkken til hverdag, fest, kurser, møder og arrangementer af enhver art.
Til daglig kan vi præsentere fastlagte buffeter, måltider og madpakker. Vi serverer morgenbuffet ad libitum hver dag, muligheden for at få en “byg-selv-madpakke” med til frokost og en varm buffet til aften.

Læs mere om Køkkenet

Overnatning

Hvis mødet eller kurset strækker sig over et par dage eller mere har vi mulighed for at tilbyde overnatning p vores 4-stjernede vandrehjem inklusiv fuld forplejning. Her fra befinder du dig midt i noget af det, der bidrager til at gøre Danmark og Sønderjylland helt særlig. Vi vil nyde at byde dig velkommen til området og præsenterer gerne de unikke oplevelser, der ligger og venter på dig.

Læs mere om Danhostel Tønder
Taske med tæppe og hat på seng