Babysvømning

Babysvømning

Det skal være nemt og bekvemt at komme afsted til babysvømning, hvad end man planlægger at gøre det solo eller man ønsker at tage hele mødregruppen med.

Babysvømning i varmt vand

Babysvømning er barnets første møde med svømmeundervisningen, som foregår i varmt vand sammen med mor, far eller bedsteforældre. Det er intet mindre end en fantastisk måde at være sammen med barnet på, da oplevelserne i vandet danner nærvær og tryghed, samtidig med at barnets sanser, kropsbevidsthed, muskler og balanceevne bliver styrket og stimuleret igennem forskellige øvelser og sange.

Se vores folder om babysvømning her

For mere information:
Kontakt Nickel på +45 51214106 (hverdage kl. 08.00–12.00).

Faciliteter

  • To bassiner med 34° varmt vand (baby- og mellem-bassin)
  • Puslebord m. vask inde i svømmehallen


Forudsætninger

  • Man kan starte til svømning, når baby vejer +4 kg.
  • Mor skal have overstået 8-ugers lægeundersøgelse (+8 uger fra fødsel).
  • Babyer skal bruge godkendte, tætsiddende badeblebukser – Happy Nappy badeblebukser sælges i svømmehallen kr. 150,- per stk.
Babysvømning

Tirsdags drop-in

Vi tilbyder drop-in-babysvømning for dig, der gerne vil have fleksibilitet i din deltagelse. Her kan du og din baby frit møde op og deltage i en times babysvømning.

Kl. 10.00–11.00
Kun kr. 50.- per gang

Fortrolig med vand tidligt

Du og din baby er også velkommen i den offentlige åbningstid.

Din baby vil med stor sandsynlighed elske oplevelsen af vandet, der omslutter kroppen. Det kan være en god idé at gribe muligheden for at opretholde den tidlige fortrolighed mellem barn og vand.

Svømmehallens åbningstider
Babysvømning