Opdækket bord til selskab

Konfirmationsfest efter eget ønske

Hos os får du mulighed for at sætte dit personlige præg på din konfirmationsfest. Vi råder over flere festlokaler med en kapacitet fra 20 til 100 personer. Vores team og blomsterdekoratør sørger for, at der er flot pyntet med de farver, konfirmanden bedst kan lide. Formen på konfirmationsfesten skaber vi sammen med dig, om du er til traditionel eller alternativ konfirmationsfest.

Rammer med muligheder

TRADITIONEL FEST

Med centrets udvalg af festlokaler skaber vi den konfirmationsfest, som du drømmer om – hvad end det er en traditionel, intim, stor eller aktiv fest.

 

AKTIV FEST

Lad centret danne rammen om en aktiv fest. Når gæsterne har spist og drukket, kan vi stå klar til at faciliterer nogle alternative aktiviteter. Aktiviteter kunne være en tur på klatrevæggen med vores dygtige klatreguider, en solid gang indendørs fodbold eller hockey, eller hvad med at opleve svømmehallens wellnessfaciliteter, herunder stor udendørs sauna og boblebad og indendørs sauna og dampbad.

 

Besøg os for en uforpligtende snak og en fremvisning af festlokaler

+45 74928830 | [email protected]

MENU EFTER EGET ØNSKE

I samarbejde med vores dygtige køkkenchef og hendes skarpe team vil du kunne få hjælp til at fastlægge en menu, som falder i hovedpersonens smag.

 

OVERNATNING

Har du gæster, der kommer langvejs fra, har vi skræddersyet et særligt konfirmationstilbud på overnatning på Danhostel Tønder.
Overnatning bookes i samme ombæring, som vi modtager det endelige antal gæster.

Bordopdækning til selskab