Et sæt mandefødder og et sæt kvindefødder - bryllupsbillede

Bryllupsophold

Når I vælger at fejre den store dag i bryllupsbyen Tønder, faciliterer vi gerne jeres og jeres gæsters overnatning.

Alt til den store dag

Et bryllup skal indeholde hele pakken, så I kan læne jer tilbage på den store dag velvidende om, at der er styr på alt fra afvikling af selve festen til overnatning med forplejning til par og gæster. Kom gerne forbi til en uforpligtende snak og en rundtur, hvor I ved selvsyn kan se, hvordan vi sammen kan skabe en uforglemmelig dag.

Se mere om Tønder som bryllupsby HER

I er altid velkommen til at kontakte os for en snak om om mulighederne, inspiration til dagen og fremvisning af festlokaler og overnatningsmuligheder.
+45 74 722826 | [email protected]

Lad jer ikke begrænse

  • Flere festlokaler med en kapacitet fra 20 til 100 personer
  • Mulighed for op til 800 spisende gæster i hallen
  • Imødekommende personale
  • Et team af dygtige medarbejdere som sørger for, at der er flot pyntet efter jeres smag og ønsker.
  • Overnatning med tilkøb af morgenbuffet
Bryllupskage

Vi byder jer velkommen til bryllupsbyen Tønder. Med vores store udvalg af festlokaler skaber vi sammen med jer festen eller receptionen, som I drømmer om – hvad end det er en traditionel, intim, stor eller aktiv fest.

Et bryllup skal indeholde hele pakken, så I kan læne jer tilbage på den store dag, velvidende om, at der er styr på alt til festen og gæsterne. Kom forbi til uforpligtende snak og en rundtur, hvor I ved selvsyn kan se, hvordan vi sammen kan skabe en uforglemmelig dag.

Bryllupsmenuer

Menu efter eget ønske

I samarbejde med vores dygtige køkkenchef og hendes skarpe team vil I kunne få hjælp til at fastlægge en menu, som falder i jeres smag.

Menu, kuverter, overnatning og morgenmad bookes i samme ombæring, som vi modtager det endelige antal gæster.

Læs mere om Køkken

Selskaber & Fester

Hold din næste fest i et af vores festlokaler, og nyd at bordene dækkes og pyntes, så det eneste du skal medbringe, er dit gode humør. Med centret som kulisse, kan vi facilitere fester af enhver art – fødselsdag, bryllup, barnedåb, konfirmation, reception, jubilæum, julefrokost, familiesammenkomst, mindehøjtidelighed. Det meste er muligt.

Læs mere om Fester
Hvidvin i glas

Overnatning

Har I gæster, der kommer langvejs fra, har vi skræddersyet et særligt bryllupsstilbud på overnatning med morgenmad på Danhostel Tønder. Overnatning bookes i samme ombæring, som vi modtager det endelige antal gæster.

LÆS MERE OM DANHOSTEL TØNDER
Bryllupsophold