WordPress CMS

Opdateret: 2. marts 2023

PRESSEMEDDELELSE
Tønderhallerne udnytter nedlukning til at udvikle ny hjemmeside

Tønderhallerne har brugt Corona-nedlukningen til at udvikle en ny hjemmeside med integreret bookingsystem.

Ny hjemmeside til Tønderhallerne

Tønderhallerne blev som så mange andre inden for kultur og sport lukket ned fra dag til dag på grund af Coronapandemiens faste tag i landet. Og hvad gør man så? Intet er som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget. Og med den indstilling blev nedlukningen anledningen til en række opdateringer; nogen udnyttede tiden til at give centret en overhaling i form af oprydning, taglægning, belysning, og udskiftninger, mens andre tog plads bag skærmene med en mission om at give hjemmesiden et løft.

Det har længe været et ønske at gøre hjemmesiden mere funktionel og brugervenlig – bl.a. med det mål at imødekomme efterspørgslen på en online bookingmulighed. Nu kulminerer flere måneders arbejde med lanceringen af centrets nye hjemmeside, som netop integrerer et nyligt udviklet bookingsystem. Det er en milepæl for brugeroplevelsen, da man fremover vil kunne foretage en booking i farten. Centerleder Claus Beck glædes ved, at brugerne fremover vil kunne booke motion, billetter og svømmepas, når og hvor de vil.

“Vi lancerer i første omgang en hjemmeside, som giver vores motionister muligheden for at booke baner og købe adgangspas online. Derudover er der lavet en række kommunikative og designmæssige forbedringer, som skal gøre brugeroplevelsen væsentligt mere intuitiv, end vi kender den fra tidligere.”

Claus udtrykker desuden stor tilfredshed med hjemmesiden og den måde centrets identitet kommer til udtryk.

 

Friske kræfter til at gribe boldene

Arbejdet med hjemmesiden tog for alvor fart i november 2020, da Melissa McCann Seeberg blev sat til at styre processen med Lennart Christensen tilknyttet som webdesigner/webudvikler. Centerleder Claus Beck roser processen og glæder sig over, at centrets primære platform på så fin får indkapslet de værdier og rammer, som centret sætter for idrætten og fællesskabet i Tønder.

“Vi havde på forhånd tilknyttet Lennart, som er webdesigner med speciale i WordPress. Da vi rammes af yderligere skærpelser af Corona-restriktionerne og forsamlingsforbuddet i sidste del af 2020, besluttede jeg sammen med bestyrelsen at tilknytte Melissa, som siden har grebet boldene og styret projektet i mål.”

Det er bookinghuset Compusoft, der står bag bookingportalen med en billetløsning, integreret adgangskontrol til svømmehallen med indbygget kapacitetsstyring og et system, der skal lette brugeroplevelsen og skaber overblik over bookinger. I første omgang kan man booke svømning, squash, badminton, padeltennis og bordtennis via systemet.

Nye tiltag skal promovere Tønderhallerne

Corona-nedlukningen har taget hårdt på Tønderhallerne . Derfor er denne form for udvikling også afgørende i forsøget på at fastholde og tiltrække brugere. Hjemmesiden er et oplagt medie til at vise, hvad centret, Tønder by og området omkring Tønder har at byde borgere og turister. Med lanceringen af et nyhedsbrev, som udkommer hver anden måned, vil man fremover kunne modtage nyheder fra Tønderhallerne direkte i indbakken. På hjemmesiden finder man en guide til, hvordan man skriver sig op til nyhedsbrevet.


Kontaktoplysninger:

Tønder Sport og FritidsCenter
Centerleder | Claus Beck | +45 2463 8280