Padeltennis

Opdateret: 2. marts 2023

Nyt multiomrĂĄde til TSFC

I oktober 2020 indviede Tønderhallerne et nyt udendørs idrætsområde med blandt andet padeltennisbane, streetbasketbane, beachvolleybane og multibane med kunstgræs. Området har fået en flot start med masser af aktivitet. Særligt padeltennisbanen er populær, og vi må bare opfordre til at man samler en firemandsgruppe og prøver sporten af.

Tønder beriges med ny udendørs sportsmulighed

Tønder Tennisklub har nydt godt af det nye udendørs multiområde, hvor især padel-banen har fået nye medlemmer til at strømme til trods både vinterpause og corona. Klubben har sågar ændret navn til Tønder Padel- og Tennisklub som en kensekvens af den store interesse for padel.

Padeltennis er beslægtet med tennis og badminton. Sporten er ultra populær lige nu – blandt andet fordi den kombinerer action, sjov og socialt samvær. Det er en fantastisk sport for spillere i alle aldre og med forskellige færdigheder, da det bĂĄde er hurtigt og nemt at lære. Padelbanen kan lede tankerne hen pĂĄ sportsgrene som squash, da den er en tredjedel størrelsen pĂĄ en tennisbane og tilmed har bander. Sporten spilles bedst som double, og spillerne udstyres med et særligt bat, som bevirker at man modsat tennis skal have fokus pĂĄ strategi frem for styrke.

Tønder Padel- og Tennisklub forventer, at endnu flere vil få øjnene op for padel og indmelde sig i klubben efter påske, hvor vejret er bedre, og det igen er muligt at arrangere events, så nye interesserede kan afprøve sporten.